top of page

3 důvody, proč si objednat vánoční dárky již teď


Už vás pomalu dostává vánoční nálada, ale snažíte se ji potlačit? Čím dál častěji v hlavě vytváříte seznamy dárků, ale pak si říkáte, že je ještě brzo? My pro vás máme 3 dobré důvody, proč si objednat vánoční dárky v našem e-shopu již teď. Tady jsou:

Důvod číslo 1- Finance

Pokud si část dárků objednáte již teď, tak si pak neuděláte díru do rozpočtu nákupem všeho najednou. Z takových drastických vánočních útrat se člověk občas vzpamatovává celý měsíc. Nebude rozumnější některé dárky koupit již teď a zmírnit tím vánoční útok na vaše finance?

Důvod číslo 2 - Dodání

Je vám známa hektická doba kolem Vánoc, kdy nevíte, zda vaše objednávky dorazí ke Štědrému dni? Pošta je přetížená a místo radosti zažíváte spíše hrůzu z blížících se svátků. Zkuste to jinak. Pokud vaši objednávku dodržíme do 15. listopadu, garantujeme dodání dárků pod stromeček včas. Objednejte nyní a Ježíšek se určitě neopozdí.

Důvod číslo 3 - Dárek

Potřebujete pro přesvědčení ještě jeden důvod? Tak tady je: Ke všem objednávkám, které expedujeme v prosinci 2018, přibalíme ještě malý dárek od nás jako poděkování za to, že jste si nás vybrali za svého tanečního partnera. Moc si toho vážíme!

Udělejme si hezké Vánoce spolu! Posílejte své objednávky do 15. listopadu a nejen že dostanete dárky včas, ale i malý dárek od nás. Začít můžete hned teď.

Děkujeme, že jste s námi!

Vegadance – Váš nejlepší taneční partner

Recent Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page